Bocassy serum

November 01, 2016

Bocassy serum za lice



Imala sam veliku želju da probam nešto od Bocassy brenda, a ovaj put sam se odlučila za njihov serum. U nastavku ću Vam pisati kako ga koristim i kakvi su moji utisci.

Serum za lice
Za sve tipove kože
Samo od ulja prirodnog porekla. Bez veštačkih boja. Bez silikonskog ulja. Bez parabena. Lagani biljni serum koji koži daje elastičnost I stoga mlađi i svežiji izgled koži. Zahvaljujuđi velikom broju vitamina biljnih sastojaka i ulja koje sadrži koži daje elastičnost i čvrstoću. Hidrira kožu u toku dana kako bi joj dao svežinu i blistavost. Za sve tipove kože.

Ovaj serum dolazi u staklenoj bočici od 50ml sa pumpicom. Sama bočica dolazi u jako privlačnoj kutijici koja je na dodir kao pliš, a na mestu gde se ona otvara stoji lep natpis i nalepnica.



O proizvodu imam da kažem mnogo toga, pa da krenemo. Serum kada se nanese na lice jako je lagan i brzo se upija. Vodene teksture je i nije težak na licu. Meni jako lepo ujednači nepravilnosti na koži, moram da priznam. Ja ga nanosim ujutru i kad se šminkam a i kad se ne šminkam. Puder jako lepo izgleda kad se stavi serum jer je on kao baza, to me je prvo kupilo kod ovog prozivoda ali to nije sve. Ovaj serum mi hidrira kožu i ona izgleda blistavo i negovano. Pored stvari koje sam nabrojala pomaže mi za problem koji imam godinama, crvenilo i homonske bubuljice na licu. Mučim se baš, ali on mi za ovih mesec i po dana dosta smirio upalne procese, crvenilo i sprečio pojavu novih bubuljica. Inače, ja koristim samo pola pumpice ovog proizvoda i sasvim mi je dovoljno za lice i vrat.

Dosta dugo nisam bila ovoliko oduševljena nekim proizvodom, mnogo mi je drago sto sam uspela da nađem nešto što ću godinama koristiti jer to ovaj proizvod zaslužuje.



Ovaj serum može da se pomeša sa dnevnom i noćnom kremom ili da se koristi samostalno.

Cena ovog seruma je 2800 RSD (23€) ali je često na sniženju i može da se nađe samo u Lilly radnjama. Njih možete da pratite na Facebook stranici Bocassy Serbia

Ne mogu rečima da Vam opišem koliko sam srećna i zadovoljna što posedujem ovaj serum. Definitivno ću i dalje da pratim stanje moje kože i verovatno će biti u godišnjim favoritima. Mislim da je previše izdvojiti toliko novca ali opravdao je svojm kvalitetom svaki dinar. Na sniženjima zna da bude 1850 RSD. Zato uvek četajte pravi trenutak.

Da li ste možda probali ovaj serum i kakvi su Vaši utisci?


Hvala što me pratite... 💋


You Might Also Like

3 comments

  1. Hm...zainteresovala si me sada. I ja imam godinama crvenilo na licu, a u poslednjih 6 meseci mi koza lica "luduje" zbog hormona. Ali, cena... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razumem situaciju, ali veruj mi da je toliko dobar da nemam reci. Krenula sam da ocajavam ali sam uspela da nadjem serum i da krenem da koristim. Verovatno cu negde i sliku da objavim kad mi se lice "ispegla". Pa ces videti i sama moju reakciju

      Delete
  2. Morala sam da nadjem post...da se podsetim sta si napisala 😍

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews