Eos lip balm sweet mint

May 20, 2017



Nega usana je meni veoma važna, postoje dani kada me mrzi da stavljam labelo ali od kad sam dobila ovaj proizvod na Serbian Bloggers Dayu moje usne su dobile novu "dimenziju". Zašto su se promenile moje svakodnevne navike, možete pročitati u tekstu.

Ovaj balzam od 7g dolazi u plastičnom pakovanju, koje je obloženo silikonom ili nekom vrstom gume. Oblik "jajeta" je svima prepoznatljiv, što ga čini posebnim.
Njegova cena je oko 800 dinara (6e) i može da se nabavi jedino u DMu.

Dosta dugo sam želela da ga probam ali njegova previsoka cena me je sprečavala u tome. Svaki put sam se pitala zašto je toliko dobar i zašto je drugačiji.
Posle testitanja sam konačno dobila odgovore, koji ću preneti vama.


Eos balzami su 100% prirodni, a 95% od organskih sastojaka. Moram da priznam da obožavam prirodne proizvode i sve ih je više u mojoj kolekciji.
Prilikom nanošenja sam primetila da ovaj balzam ima veoma blag i prijatan miris mente, koju sadrži u svom sastavu.
Usne su veoma hidrirane i nema onog masnog fima, to zna da mi zasmeta kod ovakvih proizvoda. Ima slatkasti ukus i pomalo hladi usne što uglavnom radi 90% proizvoda koji u svom sastavu sadrže mentu. Meni to konkretno ne smeta. Ne mogu da kežem da je dugotrajan jer neće ostati niša duže na usnama, za razliku od običnih balzama.
Imam osećaj da ih dubinski hidrira i da ukloni suve delove. Usne izgledaju besprekorno ukoliko se mažem 4-5 puta dnevno.
Dosta sporo se troši, ja ga koristim mesec i po dana ali kao da ga nisam ni koristila. Sigurno ću ga imati nekoliko meseci.

Kada sumiram utiske, ovo je sjajan proizvod ali nije nista drugačiji. Od dosta povoljnijih brendova će te da dobijete isto, ali je meni interesantno to što sam postala "zavisnik" istog. Ne znam iz kog razloga, da li je do toga što sam ga toliko želela ili nešto drugo. Kupicu ga opet jer želim da ih probam sve. 😅


Zanimaju me vaši utisci o ovim balzamima i koji je vaš omiljeni miris/ukus? Pišite mi.

Zapratite me na instagramu, gde svakodnevno objavljujem novi sadržaj @ssforevermakeup1.

You Might Also Like

4 comments

  1. Imam roze i obozavaaam ga! I ja zelim da sve isprobam hehe :D Super recenzija <3

    ReplyDelete
  2. Uspesno odolevam zelji da se bacim na taj trosak :) jos uvek ali videcu dokle cu izdrzati :) :)

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews