Revolution Iconic lights & contour pro VS. City Color Contour effects palette

December 03, 2017


Dugo nisam pisala post na temu poređenja, iako znam da ih volite, pa evo da iskoristim priliku pred praznike.
S obzirom na to da nam stiže nova godina, odlučila sam da sa vama podelim svoje iskreno mišnjenje i možda olakšam kupovinu nekog poklona.
Sigurno će vam biti potrebna jedna paleta za konturisanje, kako bi vaše lice zablištalo tokom novogodišnje noći. Ali neću da dužim, pređimo na stvar! ;)


City Color paletu imam oko godinu dana, ako ne i više, ali Revolution paletu posedujem svega dva meseca. 

Prva dobra stvar Revolution palete jeste to što ima bukvalno sve proizvode koji su vam potrebni za full makeup. Što je sjajno ukoliko putujete.
Dok City color paleta ima samo kontur nijansu, bronzer i hajlajter. Pa će vam u ovom slučaju trebati i puder za setovanje lica, ukoliko imate kombinovanu/masnu kožu. 
Svakako nije obavezno setovanje lica, ali tako je puder donekle dugotrajniiji.


Postoji i jedna drastična razlika u pigmentaciji. Za početnike bih svakako preporučila Revolutin jer je pigmentacija srednja, te je vrlo mala mogućnost za "grešku". Dok sa drugom paletom svakako možete da preterate, jer je njena pigmentacija odlična. Meni se to dešavalo ali uvek sam uspela da izblendam količinu proizvoda.

Ni jedna ni druga peleta ne ostavljaju "kejki" izgled. Isto tako dugotrajnost je podjednaka. Bar ja nisam primetila razliku.




Obe palete imaju hajlajter što je sjajan dodatak, ali moram da priznam, ovi koji se nalaze u Revolution paleti su mi mnogo bolji i efektivniji. Prvenstveno je presudio šimer koji naglasi bukvalno sve što želite. Dok je drugi hajlajter iz City Color palete dosta suptilniji.

Jedina mana Revolution palete jeste to što kontur nijense i bronzeri moraju da se nadograđuju, kako bih postigla neku "glamurozniju" pigmentaciju ali svakako to mi ne predstavlja problem. 
Kada bolje razmisli, tako se proizvodi lepše blendaju.
Jedino treba da se izdvoji par minuta više.


Ove palete imaju skoro pa identičnu cenu, obe su oko 1300 dinara. 
Međutim, City Color paleta ima tri pana po 4,5g , a Revolution osam panova po 1,6g.


Kada sumiram utiske, više mi se isplatila Revolution paleta jer mi je sve na jednom mestu. Takođe, nju mogu da koristim svakodnevno. Postoji vrlo mala šansa da preteram, tako da je ona dobra i ukoliko žurim. Sto puta mi se desilo da u žurbi preteram sa nekim proizvodom ukoliko je baš pigmentovan.
Moj zaključak!
 City Color paletu vredi kupiti ali ukoliko vam treba za profesionalnu upotrebu ili neke potpuno full makeup lookove. 


Nadam se da ste uživale u ovom postu. Zanima me da li ste vi probali neku paletu i kakvi su vaši utisci?


Zapratite me na instagramu, gde je aktuelna nagradna igra!



You Might Also Like

2 comments

  1. Odličan post draga. Nisam probala niti jednu od ovih paleta, ali zaista mi se mnogo dopadaju i sigurno ću pokušati sebi nabaviti jednu ❤❤❤

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews