Da li je Farmasi CC krema stvarno konkurencija većini pudera?!

January 17, 2018


Moje iskustvo sa puderima je uvek komplikovano zbog "stanja" moje kože. Da vas upoznam sa njim! 
Moja koža je dosta problematična i sklona je alergijskim reakcijama i upalnim procesima. Imam problem sa crvenilom i flekama koji su ostali kao posledica puberteta (nije ovo preterano vidljivo ali mi je potreban proizvod za ujednačavanje tena).
Koža mi je kombinovana.Ova CC krema nam dolazi u beloj tubici od 50 ml. Pakovanje mi se dopada zato što je minimalističko i volim belo-roze kombinacije.
Postoje dve nijanse ove kreme a to su Light to Medium i Medium to Dark.
Ja posedujem svetliju nijansu. Koja je namenjema devojkama svetlijeg i srednjeg tena. Žutog je podtona.Ova tonirana krema je namenjena za hidrataciju, a sad ću da vam napišem šta proizvođač obećava.

1. Multiminerali hrane kožu 
2. Ulje makadamije hidratizuje kožu
3. Vitamin E hrani kožu
4. Ekstrakt zobi obnavlja kožu
5. SPF 25 štiti kožu
6. Proteini svile kožu čine mekom
7. Kolagen i arganovo ulje revitalizuju kožu, smanjuju bore i sprečavaju starenje kože
8. Vitamin C ujednačava ten

Sastav:Krema je izuzetno lagane teksture, što me je prijatno iznenadilo. Uopše se ne oseća na licu. Pokrivna moć je neverovatna. Tačnije pokrivna moć ove kreme je srednja ali uz nadogradjivanje na pojedinim mestima ono može da bude odlično. Do sad sam probala par BB krema i svaka od njih je imala izuzetno slabu pokrivnu moć za moje potrebe. Stoga sam svaku prosledila majci i počela da koristim samo pudere.

Krema se veoma brzo i jednostavno nanosi na lice i time je pogodna za svaki dan. Ja sam je nanosila i sa Beauty blenderom ali i sa četkicom. Pokrivna moć sa četkicom je znatno veća pa je tako uvek nanosim. Miris ove kreme je veoma prijatan i zadržava se neko vreme na koži. Kada sam nanosila kremu, lice mi je posle nje uvek bilo meko na dodir. 
Završnica ove cc kreme je sjajna, pa tako mom licu da blistav i zdrav izgled. 
Odlično se ponaša i sa transparentnim puderom, kao i sa bronzerom i ostalim praškastim proizvodima.

Ja sam posle svakog nanošenja morala da matiram samo T-zonu, kako bi mi sve bilo na svom mestu. 
Posle nekih 6h lice je tek počelo da se prosijava. Nakon 8h blago mi se gubila krema oko nosa, ali mislim da je to sasvim normalno jer nisam dodatno setovala lice tokom dana. Međutim ona se skida ravnomerno i teško je da se primeti razlika, što je stvarno njena dobra strana.


Nisam imala nikakve alergijske reakcije iako krema sadrži ulja i vitamine. Primetila sam da mi je lice hidrirano i da ova krema utiče na to kako je koristim svakog dana. Samim tim nije mi potrebna krema za hidrataciju pre nje. slika 1. - bez pudera
slika 2. - sa puderom, tj. cc kremom
slika 3. - sa kompaktnim puderom i bronzerom

Kada sumiram utiske, mislim da je ova CC krema sjajna za sve devojke sa suvom, normalnom i kombinovanom kožom. Pogotovo ukoliko vam je potrebna za svaki dan jer ima sjajnu pokrivnu moć, izuzetno je lagana i ten će biti besprekoran. 
Od kad sam kupila ovu kremu uglavnom se pre odlučujim za nju, nego za puder.
Sigurno ću je kupiti ponovo!

Njena cena u januarskom katalogu je 799 dinara, ja sam je pre dva meseca kupila na sniženju za 300 dinara.
Za više detalja pogledajte OVDE.


Da li ste probali ovu kremu i kakvi su vaši utisci?


Hvala što me pratite... :*


You Might Also Like

2 comments

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews