Velnea wash cream

July 07, 2016

Velnea piling za lice



Drage moje devojke, za danas sam vam pripremila jednu vrlo kratku recenziju. Ovaj proizvod koristim skoro godinu dana i mnogo sam zadovoljna. A sad ću da vam napišem nešto više.

Šta kaže proizvođač

Valnea piling je obogaćen pantenolom, ekstraktom lotosa i svilom. Koži daje "mat" izgled i sprečava pojavu bubuljica i mitisera. Fina zrnca vrše piling i uklanjaju nečistoće, čine vašu kožu mekom i glatkom. Blistav i ujednačen ten omogućava vam da izgledate i da se osećate lepo.
Primena: proizvod naneti svakog dana na mokro lice i blago ga utrljati. Isprati ga vodom, izbegavajući predeo oko očiju i usta.


O proizvodu

Piling dolazi u tubici od 150ml, njegova boja je zelena i piling je dosta krupan, namenjen je za kombinovanu koži. Vrlo prijatnog mirisa ali najviše se oseća lotos.


Sastav





Moje mišljenje

Ovaj piling je veoma prijatan, malo je grublji i meni prija. Lepo čisti lice i nakon njega osećam da moja koža diše. Pored toga vrlo mala količina je potrebna kako bi se očistilo celo lice. Lice nakon pilinga je nežno i meko kao 'bebina guza'. Ovaj piling ja lično ne preporučujem svaki dan jer nije baš blag. Ja ga koristim jednom do dva puta nedeljno. I naravno zaboravila sam da kažem da koža nakon njega izgleda matirano kao što i proizvođač kaže.



Ocena 8/10

Radi savršen posao, ali mi se ne sviđa čep koji se teško otvara. Piling je malo grublji i ne preporučujem ga svaki dan kao što proizvođač kaže.


Cena

Cena ovog pilinga je oko 200-250 dinara (2€) u Lillyu.


I za sam kraj mogu da kažem da za tu cenu radi odličan posao a i vrlo malo proizvoda je potrebno, tako da će sigurno godinu dana da vam traje.


Da li ste ga probale? Ako imate neki svoj omiljeni piling napišite mi pa da ga i ja probam.



Hvala što me pratite...💋


You Might Also Like

4 comments

  1. Ja još nisam naišla na ništa od Velnea brenda da mi je odgovaralo, nisam probala mnogo al to što jesam ništa :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam probala samo ovaj piling i meni je bas dobar :)

      Delete
  2. Meni ne odgovara! Probala i za mene je suvise blag! Koristim ga u kombinaciji sa cistilicom. Cisto da ga potrosim.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je bas suprotno,meni je mnogo grub..hvala draga sto si podelila sa mnom misljenje :*

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews