Max Factor NEW False lash epic

November 06, 2016

Max Factor maskara



Maskara je nešto bez čega ja ne mogu, probala sam dovoljno do sad da bih imale svoje mišljenje i da bih znala šta je to što ja najviše volim i tražim. Pre nekoliko dana sam na Sebrian bloggers dayu (post) dobila Max Factor paketić u kojem se našla nova maskara koja je u prodaji od 1.11. požurila sam sa testiranjem kako bih Vam prenela moje utiske.



Ova maskara dolazi u zlatnom pakovanju (imitacija ogledala) sa crnim natpisom, izgleda vrlo luksuzno.

Četkica ove maskare je veoma čudna i prvi put se srećem sa ovakvim aplikatorom. Sa dve strane se nalaze veoma duge iglice dok sa druge dve strane nalazi po tri reda kratkih iglica. Na samom vrhu četkice se nalazi kuglica (aplikator) puna iglica, ako mogu tako da Vam opišem.



Ova maskara ima jako intenzivnu crnu boju što mi se jako dopalo. Četkica mi je poprilično čudna još uvek ali pokušavam da se naviknem na nju. Ova maskara mi u prvom sloju dosta izdužila trepavice a u drugom tek po malo dala na volumenu. Navikla sam na dosta veći volumen jer su moje trepavice same po sebi dosta guste i duge. Ova tačkica na kraju maskare mi je idealna za uglove kako za spoljašnje tako i unutrašnje.

Ono što sam dobila od ove maskare je jedan prirodan izgled trepavica za svaki dan. Izgleda veoma lepo i diskretno na očima, nisam navikla na to jer sam ja osoba koja voli da preteruje kada je maskara u pitanju.



Maskara se dosta teško skida micelarnom vodom. Jedan dan su mi od hladnoće suzile oči a ona se nije mrdnula, što je i logično jer je maskara vodootporna.

Pošto nisam videla cenu jer je još nigde nema, verovatno će biti od 1300 do 1700 dinara (10-13€), pošto se maskare od Max Factora otprilike tako kreću.



Moj celokupni dojam je veoma pozitivan ali sa druge strane više je za dnevne varijante, ako volite da preterujete, sa ovom maskarom to baš i nije moguće. Ne preporučujem je početnicima definitivno jer je potrebna "mirna ruka". Posle sedam dana kada se osušila malo, mnogo lakše se nanosi i pigmentacija je dosta jača.

Hvala što me pratite... 💋


You Might Also Like

6 comments

  1. Ja sam probala par Max Factor-ovih maskra i kao sto si napisala vise su za dnevne varijante ali meni se bas takve i ne dopadaju. Super sto si ovo podjelila i sto si iskreno sve rekla ☺😙❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uvek se trudim da budem iskrena i da kazem kako i jeste. Jednostavno neko voli prirodan izgled a neko voli da preteruje. Ja sam od onih koji vole bas da se vide trepavice kad ih imam a vestacke ne koristim. Hvala ti Tanjice ❤️🙂💋

      Delete
  2. Maskara izgleda vrlo zanimljivo, posebno cetkica, mada mislim da se ne bih najbolje slagala sa njom, jer ja volim da stavim vise maskare, u svim prilikama kad koristim maskaru. :) ♥

    Moja Svastarica

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nekad volim da preterujem a nekad da je diskretno, tako da mi i svakom slucaju dobro dodje 😊

      Delete
  3. Nijesam probala Max Factor maskare, ali ova izgleda prilično dobro, dopada mi se četkica xoxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I mene je definitivno privukla cetkica, nisam ni ja probala jer su po meni malo skuplje a mislim da ima dosta dobrih maskara na nasem trzistu.

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews