Essence my must haves palette

July 18, 2017



Napokon sam uspela u potpunosti da testiram Essence paletu koja je od skoro u prodaji, i danas vam prenosim moje krajnje utiske.
Bilo mi je potrebno dosta vremena, kako bih videla kako se senke ponašaju sa raznim bazama i samostalno.

My must haves je paletica koju vi možete da sastavite po vašem ukusu. 
Ambalaža je od čvrste plastike i definitivno će senke biti "bezbedne". Postoji paletica sa 4 pana (mesto za senku) i njena cena je 200 dinara, a postoji i paletica od 8 panova čija je cena 400 dinara.
Pored ovakve sjajne paletice, postoji i 20 nijansi koje vi možete da iskombinujete i napravite svoju savršenu kombinaciju.
Svaka senka ima 1,7g proizvoda, što je odlična količina, a cena je 200 dinara.



Ja sam moju paletu dobila od Essence kompanije, a oni su mi poslali 4 nijanse.
Prva nijansa je 05 cotton candy - bela senka, puna sitnog belog šimera. Koristim je za ugao oka ili kao hajlajter. Ova nijansa mi je najlepša.
Druga je 08 peach-party! - nude nijansa, narandžastog potona. Zbog toga izgleda kao diskretna zlatna nijasa. Ova nijansa takođe ima šimer u sebi ali malo krupniji. Ja je koristim u pregibu kapka.
Treća je 18 black as a berry - mat tamna ljubičasta nijansa, odlična pigmentacije, koju baš često koristim za spoljašnji ugao oka.
Četvrta je 06 raspberry frosting - barbi pink nijansa, koja je imala gliter na površini ali je on nestao kako sam je trošila. Ovu nijansu koristim na pokretnom delu kapka.

Gornji red je sa bazom a donji bez baze.
Kao što možete da vidite mala je razlika ali je znatno bolje sa bazom.
Moje iskustvo sa ovom paleticom je vrlo pozitivno. Pigmentacija je nešto što me je oduševilo, sve senke su odlično pigmentovane sem 06 nijanse. Pored toga, ova nijansa je izgubila svoj gliter kojeg je bilo samo na površini, kao što sam već rekla. Ostale nijanse su mi bez ijedne zamerke. Lepo se blendaju, dugotrajne su, lepo se ponašaju i samostalno i sa bazama. Baze im svakako pruže dodatnu pigmentaciju pa vam svakako preporučujem da ih tako i koristite. Senke su dugotrajne i ne gube pigmentaciju tokom dana i ne uvlače se u pregib.
Međutim, ove 4 nijanse teško da mogu da kombinuje bez drugih senki. Tačnije uspela sam da iskombinujem samo jedan make up look. Ako želite pink look treba vam bar još jedna nijansa, kao i ako želite nude make up. Svakako ovo može da se promeni, tako što će te da uzmete novu nijansu i  problem je rešen. 
Paletica ima onaj klik momenat što je vrlo praktično, a svaka senka dobije i svoj poklopac pa možete tako da je držite.


Pored paletice kojom sam stvarno oduševljena, želim da vam pokažem i moj make up look i kako da dođete do istog. 


Kada sumiram utiske mislim da je Essence kompanija odradila dobar posao i plasirala u prodaju sjajnu paletu za svoj 15. rođendan! Želim i ovim putem da im čestitam i nadam se da će biti još ovakvih proizvoda.
Na osnovu prethodne kolekcije mono senki mogu da vam kažem da je 5x bolja pigmentacija i kvalitet. Pored toga stvarno se minimalno truse, što sa onim senkama nije bio slučaj.


Recenzije prozvoda koji su takođe skoro izašli, možete pogledati klikom na link!

Ubrzo vam prenosim utiske i o maskari i sjaju za usne.


Zapratite me i na instagramu!


You Might Also Like

4 comments

  1. Baš mi se dopada post i ove senkice, Posetite i moj blog http://shoppingholicarka.com/

    ReplyDelete
  2. Super recenzija. Svaka senka je lepa na svoj nacin. ❤

    Uclanila sam se, ako zelis uzvrati
    https://smallwomenscorner.blogspot.com

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews