Trend it up soft matte nail polish 020

November 26, 2017


Danas želim da vam predstavim jedan jesenji lak za nokte. Pored recenzije sam pripremila i jedan dekorativni detalj kako bi ulepšao celokupni utisak. 
U nastavku čitate sve detalje!

Želela sam jedan mat lak, jer u svojoj kolekciji imam svega dva. 
Kod njih me je privuklo to što se lepo slikaju, a i potpuno su drugačiji od onog na šta sam navikla. Pored toga, ova boja "trule višnje" je prelepa.


Ja sam uglavnom nanosila dva sloja laka jer imam dosta duge, prirodne nokte. Za kratke nokte će vam biti potreban jedan sloj. Moram da naglasim boja je nešto "drečavija" u tom slučaju.

Četkica kod ovog Trend it up laka je ogromna i na njoj ostaje dosta proizvoda. Ja sam morala da budem pažljiva, kako ne bih uprljala zanoktice.

Dobra strana ovog laka je to što se suši mat, tako znam kad je u potpunosti suv (nakon 5 minuta).
Ja sam pre laka nanosila bazu ali nisam top coat, ukoliko nisam imala neki dekorativni momenat. 
Pa ću vam na osnovu toga pričati o dugotrajnosti istog.
Lak je krenuo da "puca" posle 6 dana. Uglavnom je to bilo sa strane nokatne ploče. Svakako treba odmah da se skine, jer se vidi razlika zbog jarke boje.
Pored svega navedenog, lak više nije bio mat posle trećeg dana. Ne znam da li je to zbog kućnih poslova ili kreme, ali imam osećaj kao da je "upio" masnoću.

Na noktima je ovaj lak, ali se na dva prsta, našla jedna zlatna mrežica.
Ovo sam postigla pomoću šablona i Golden Rose Ice chic laka 118.

Ova staklena mat bočica sadrži 11 ml proizvoda.
Cena je negde oko 340 dinara (3e), u DMu.

Konkretno ne znam da li bih vam ga preporučila jer sve zavisi kakav manikir volite. Ukoliko vam treba ovakva boja i to u mat izdanju svakako bih ga prporučila, jer će vam trajati minimum tri dana. A i brzo se suši, za svega 5 minuta. Nisam se susrela sa još nekim mat lakovima na našem tržištu, tačije da ih ima u drogeriji.


Još neki postovi ovog brenda:

Zapratite me na instagramu, tamo svakodnevno objavljujem novosti!

You Might Also Like

4 comments

  1. Ova boja mi je odlična. Ja iskreno mnogo volim sve boje lakova, a pogotovo mat. Tvoji nokti su predivni i lijepo mi je viditi da neko ima prirodno duge i zdrave nokte ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
  2. molim te kako tretiraš nokte da su ti tako dugi i lijepI? zaljubila sam se u nokte, pozdrav! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Ana ;) Koristim Evelin lak 8 u 1 godinama kao bazu, ali pored toga povremeno pijem cink. Inace sam imala bas problem sa listanjem ali se to saniralo. Osim toga mazem zanoktice svako vece nekim uljem ili koristim Pavlovicevu mast :)

      Delete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews