Nails ideas | ideja za noktice

October 13, 2016




Drage moje dame, pre par dana sam sa Vama podelila sliku noktića koje sam upravo pripremala za ovaj post. Želela sam da Vam malo ubijem monotoniju jednobojnih noktića a i da Vam pokažem kako sam ja zamislila nešto više.



Koristila sam:

1. Eveline 8 u 1
2. Rimmel Velvet Matte 015 Midnight kisa
3. Avon Gel shine Rain Washed
4. Avon sprej za brzo sušenje
5. Trakice za nokte

Postupak:

Na nokte sam namazala prvo Evelin naravno a onda sam mazala ova dva laka i gledala sam da na noktima ove dve boje idu izmenično. Zalepila sam trakice na sam kraj noktića.
Tad sam na tamnu podlogu mazala svetliji lak i obrnuto.
Bila sam oduševljena efektom ali onda je dosao red na bezbojni lak. Pokušavala sam da ne pređe na mat lak i tako sam završila manikir. Za kraj sam naprskala Avon sprej i ostavila sam nokte da se suše.

E sad, na drugoj ruci sam pokušala samo da zalepim trakice i tako da ostavim jer mi se nekako činilo lepše. Sve je bilo to lepo dok nisam prvi put oprala ruke. Na ruci gde su bile samo trakice na baznom laku otpale su u roku od 30 minuta. Dok su na drugoj ruci izdržale čak sat vremena. :D
Baš sam bila razočarana.

Sledeći put ću probati nešto drugačije. Ali mislim da ne može da se radi kombinacija mat i sjajna. Jer i top coat da pređete on će da da završnicu ili mat ili sjajnu. Tako da mislim da je to moja greška u ovom postupku. Nadam se da će biti još ovakvih postova ali mi je i drago što sam uslikala nokte tokom postupka i nakon završetka.
Još sam saznala to da ove trakice morate da sečete na dužinu manju od vašeg nokta jer su moje sve virile sa jedne strane. Tako da je možda i to bio problem ali nisam uspela baš skroz da skratim posle stavljanja iste na nokat.



Kako se Vama sviđaju? 

Hvala što me pratite... 💋

You Might Also Like

1 comments

  1. Bas je super fora sa trakicama :D


    www.infashionchains.blogspot.com

    ReplyDelete

ČITAOCI

SBD

BBZ

Golden Rose

Burra

Olival

K&P

Blogfeednews